Det var på 1960- tallet at Guy Ligier, idrettsmann på høyt nivå, fransk mester av motorsykkel, sjåfør av Formel 1, begynte å produsere sin egen sportsbil. Ligier Group ble grunnlagt av fusjonen i 2008 av de to store aktørene Liger Automobiles og Microcar i det europeiske markedet for lette og tunge firhjulinger, altså mopedbiler. Med utgangspunkt i Ligiers høye sportopplevelse og Microcars 30 års teknologisk erfaring, jobber gruppen daglig for å møte en bestemt, evolusjonerede og innovativ etterspørsel.

Med sine over 40 års erfaring og kunnskap, er Ligier Group en nisjespiller, smidig, innovativ og fundamentalt opptatt av kundenes tilfredshet.

Foreningen av Ligier og Microcar styrker i 2008 under paraplyen til en enkelt struktur, Ligier Group, gjorde det mulig å danne en sterk ledende konsern i sitt marked. Dens distribusjonsnett består av nesten 200 ekspert-sentre i Frankrike og mer enn 550 salgssteder i 11 europeiske land. Ligier Group sikrer nærhet til alle territorier og til alle sine kunder.

Ligier Gruppen, produsent av nisjebiler til allmennheten og fagfolk, er også en pioner og nr. 1 i Europa på den elektriske siden den utstyrer de europeiske innleggene i innovative 3 og 4-hjuls kjøretøyer (PULSE 3 og PULSE 4) . Denne profesjonelle flåten bekrefter Ligier Groups evne til alltid å reagere effektivt på alle spesifikke forespørsler om mobilitet fra sine kunder, fagfolk og enkeltpersoner.

€ 131 millioner omsetning

15.000 produserte biler årlig

Europas mest solgte mopedbil

Over 400 ansatte